Ock

Okulumuz 1. dönem karne töreni yapıldı.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası etkinliği olarak okul voleybol takımıyla öğretmenlerimiz dostluk maçı yaptılar.

Ock

Okulumuz Masa Tenisi Erkek takımımız Ümraniye şampiyonu, Okulumuz Masa Tenisi Kız takımımız Ümraniye 2. Olmuştur. Masa Tenisi Takımlarımız Antrenörü Salim Tırmık Hocamızı ve Öğrencilerimizi kutluyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz.

Ock

Ümraniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Nevzat Ayaz Anadolu lisesinde yapılan Milli Savunma üniversitesi tanıtım toplantısına katıldık.

Ock

Okulumuz müdür yardımcısı Gülhan Özkan'ın sunumu ile tasarruf haftası konulu panel düzenlendi.

Ock

Lütfü Kırdar Kongre merkezinde düzenlenen Üniversite tanıtım günlerine okul olarak katıldık.

Ock

Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün 04.01.2024 tarihinde düzneledği Motivasyon Fırtınası seminerine okul olarak katılım sağladık.

Ara

20.12.2023 Tarihinde Haliç Konger Merkezinde yapılan Türk Dünyası Dede Korkut Gençlik Şöleni'ne Katıldık.

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ İÇİN 15.12.2023 TARİHİNDE İLYARDIM SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Ara

ÜMRANİYE CANPARK'TA GERÇEKLEŞEN ''AYBÜKE: ÖĞRETMEN OLDUM BEN'' ETKİNLİĞİNE KATILAN ÜMTAL ÖĞRENCİ MECLİSİ ÜYELERİ

Ara

10 ARALIK Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla okulumuzda sayın Meryem AFACAN'la ''ÖZGÜRLÜK ''kavramını tartıştık.

Ara

Okulumuz Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanı öğrencileri, DAIKIN İklimlendirme teknolojileri deneyim merkezine teknik gezi yapmışlardır.

Ara

Sayın Spor Bakanımız Osman Aşkın BAK'ın katılımıyla Ümraniye Gençlik Meclisinin düzenlemiş olduğu "Gençlik Buluşması"na katıldık.

Kas

İski Paşaköy ileri biyolojik arıtma tesisi gezisi

Kas

28 kasım 2023 tarihinde öncelikle Tesisat Teknolojileri ve İklimlendirme Alanı öğretmenleri, öğrencileri olmak üzere diğer bölümlerinde katılımıyla;  su kullanım bilincini pekiştirmek amacıyla Ömerli barajı içme suyu tesislerine teknik gezi gerçekleştirilmiştir.