Kas

Okulumuzda müdür başmuavini görevini yaparken 30 Ağustos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine müdür olarak atanan Okşan Yıldız'a okul müdürümüz Günay Bahçeci ve müdür yardımcılarımız hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Sayın Okşan YILDIZ'a okulumuza verdiği emekler için teşekkür eder yeni görevinde başarılar dileriz.

Kas

21 Kasım 2023 Tarihinde yapılan METEK 3 Eğitim forumuna Okul Müdürümüz Günay BAHÇECİ'de katılım göstemiştir.

8.11.2023 tarihinde İBB tarafından okulumuzda verilen farkındalık eğitimi

Ekm

Bir grup öğrenci ve öğretmenleri ile Bilim Üsküdar’ı ziyaret ederek. farklı teknolojileri deneyimleme imkanı bulduk. Planetaryum ile uzaya farklı bakış gerçekleştirildi.

Ekm

GEZİ,TANITMA VE TURİZM KULÜBÜ ve İZCİLİK KULÜBÜ bir grup öğrenci, öğretmen ile Polenezköy ormanında doğa yürüyüşü etkinliği yapmıştır.

Metek 3 Projesi

Ekm

Valide sultan gemisi ile bir grup öğrencinin katılımıyla boğaz turu yapıldı.

İGDAŞ meslek tanıtım günleri

Bien Seramik Semineri

Haz

Okulumuz Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme alanı öğrencilerimizİN İGDAŞ ALTIN BİLEZİK programı saha eğitimleri devam ediyor.

Mrt

Okulumuz Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanı öğrencilerine BOSCH EL ALETLERİ kullanımı ve güvenlik önlemleri konulu eğitim verilmiştir.

Mrt

OKUL-SANAYİ İŞBİRLİĞİ İSTANBUL MODELİ