İSTANBUL / ÜMRANİYE - Ümraniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlenen “Nesne Tasarım Yarışması”nda okul birincimiz üzerinde şiir(beyit) yazılı dekoratif eşya olarak takvim tasarlamıştır. Danışman öğretmenimiz Ahmet Bilgin ve öğrencimiz 9/A sınıfından Samet Güreşçi'ye teşekkür ederiz.

Okulumuzda ÇEDES etkinliği yapıldı.15:19

Mrt

18 MART ŞEHİTLERİ ANMA VE ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİNİN 109. YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI YAPILDI.

Mrt

08 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ''SAVAŞ COĞRAFYASINDA KADIN OLMAK'' KONULU SEGİ ZİYARETİ YAPILDI.

Mrt

12 F-I Sınıflarımız için güzel bir farkındalık günüydü. Nişantaşı Üniversitesini Lale hocamızla birlikte deneyimlediler.

Mrt

Okulumuzda 12Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy u Anma programı düzenlendi. İstiklal Marşını Ezberden Güzel Okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri takdim edildi.

Mrt

8-14 Mart tarihleri arası Türkiye'de her yıl Bilim ve Teknoloji Haftası olarak kutlanıyor.

Mrt

Okulumuz, Evliya Çelebi MTAL ile yapmış olduğu okullar arası voleybol turnuva maçını 2-0 kazandı. Tebrikler...

Mrt

'Okulumuzda düzenlenen ''Türkün Özü,Akif'in Sözü'' etkinliğiyle ''Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü'' kapsamında planlanmış olan ''İstiklal Marşı'nı Ezberden Güzel Okuma'' yarışmasının finali yapıldı.

Mrt

Okulumuz Ümraniye MTAL de YEŞİLAY Haftası kapsamında yapılan etkinlikler.

Mrt

Okulumuz Metalurji Bölümü öğretmenleri Mehmet GÜRSES, Salim TIRMIK ve Hasan ALİ DOĞAN tarafından bölüm öğrencileri ile birlikte GEBZE ÜNİVERSİTESİ gezisi yapıldı.

Şbt

Okulumuzda Sivil Savunma Kulübü ve AFAD ile organize edilen Deprem Farkındalığı ve Tatbikatı yapıldı.

Şbt

Okulumuz mesleki eğitim merkezine kayıtlı olan öğrencilerimize iş sağlığı güvenliği kapsamında verilen eğitim okulumuz müdür yardımcısı Muhittin Güncü tarafından icra edilmiştir.

Şbt

Okulumuz öğrencileri ve idarecileri ile Erol Olçok Kız Anadolu İmam Hatip lisesi'nde düzenlenen tercih festivaline katılım sağladık.

Şbt

OKULUMUZ MASA TENİSİ KIZ VE ERKEK TAKIMLARIMIZ, SPOR KULÜPLERİ PETROL OFİSİ TURNUVASINDA KIZLARDA 3. ERKEKLERDE 1. OLDULAR.

EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZİ VE BAŞARILARINDAN DOLAYI SPORCU ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.