İSTANBUL / ÜMRANİYE - Ümraniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Okulumuz Bilişim ve İnternet Kulübü olarak  Teknopark İstanbul'da yapılan Gedik 2 work Lansman Törenine katılım sağladık.

May

Okulumuz Makine bölümü öğrencileri Tuzla Organize Sanayi bölgesinde bulunan AYAR MAKİNA fabrikasına teknik gezi düzenledi. Gezide öğrencilere Alan şefi Ayhan YILMAZ ve Dal şefi Derya BOLAT eşlik etti.

May

Okulumuz Makina Bölümü öğretmenleri ve öğrencileri Doğuş Üniversitesi Workshop Eğitimleri kapsamında düzenlenen eğitimlere katıldı.

Bilişim Haftası 1-7 Mayıs

Nis

Metalurji bölümü öğretmenimiz Mehmet Gürses İstanbul üniversitesi mühendislik fakültesinde Metalurji bölümü tanıtım standı açmıştır.

Nis

Ümraniye MTAL olarak 23 Nisan Etkinliği düzenlendi.

Nis

Okulumuz 23 Nisan panosu Görsel sanatlar öğretmeni Aylin Elbirlik tarafından hazırlandı

Nis

Okulumuz adına NUN okulları Türkiye finallerine katılım sağlayan Edebiyat Öğretmeni Tuğba Seval'a teşekkür ederiz.

Nis

Elektrik Elektronik Teknoloji Alanı Elektrik Elektronik Projeleri Dersi Arduino ile Çizgi İzleyen Robot, Bluetooth Kontrollü Araba ve Robot Kolu etkinliği düzenlendi.

Nis

İzcilik kulübü Belgrad ormanı yürüyüş etkinliği

7 Nisan Kişisel Verileri Koruma Günü

Nis

Okulumuz ÜMRANİYE MTAL voleybolda Ümraniye ilçe 3. lüğü kazanmıştır.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlenen “Nesne Tasarım Yarışması”nda okul birincimiz üzerinde şiir(beyit) yazılı dekoratif eşya olarak takvim tasarlamıştır. Danışman öğretmenimiz Ahmet Bilgin ve öğrencimiz 9/A sınıfından Samet Güreşçi'ye teşekkür ederiz.

Okulumuzda ÇEDES etkinliği yapıldı.15:19

Mrt

18 MART ŞEHİTLERİ ANMA VE ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİNİN 109. YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI YAPILDI.